Våra produkter   Olika tips    Olika artiklar   ;  Olika hjälpmedel     Nyhetsbrev   Om oss      Golfbutiken
 
Puttning.se

- En bättre puttare!
     Varför är ofta puttningen den mest pressande delen av golfspelet?
 
     När du missar en putt kan du aldrig få tillbaka det slaget!
 

puttränare flexibelt komplett systemgolf puttramp med puttmatta ger feedbacklär dig sänka fler puttar paketputtspegel med spårpeggarputthål 360puttränare med mjuk justerbart skaft

Många tycker att puttningen är den mest nervösa och pressande delen av golfspelet. Det gäller både proffs som amatörer eller nybörjare eller vana golfspelare. Oavsett vilken klass du håller som spelare eller dagsform så omedvetet så vet du att om du missar en putt så kan du aldrig få tillbaka det slaget. Om du missar en inspel eller ett utslag har du alltid chansen att reparera det misstaget med att göra ett riktigt bra slag men missar du en putt så får du inte fler chanser på det hålet.

Detta faktum tillsammans med att när du puttar så står resten av bollen och tittar på när du puttar och de står ofta ganska nära dig och det gör att pressen medvetet eller omedvetet blir större än om du gör ett inspel eller liknande.

Komihåg att det är du som kan göra puttingen enklare och roligare eller svårare och allvarligare; det är du som bestämmer verkligheten och ofta möjligheterna på puttgreenen. Det finns inte "måste"-puttar, det finns bara puttar.

<< Tillbaka till olika puttningstips <<        >> Nästa puttningstips >>

Läs om bra produkter som kan hjälpa dig med detta: